Hobbitlaugets 1. møde

Bri - Tolkienselskabet i København

Skriv til hobbitlaugsmesteren

Menuen var denne dag:

Forret: Majskolber

1. mellemret: Øl

Hovedret: Lammekølle m. salat

2. mellemret: Øl

Efterret: Hjemmelavet citron- og chokoladeis

Deltagere: Tam, Diamant og Pippin

Beskrivelse skrevet af Diamant af Langeklo

Onsdag 16 juni blev Bri´s hobbitlaug stiftet. Vi skulle derfor vælge en hobbitlaugsmester, hvilke naturligvis kun kunne ske på et laugsmøde. Derfor holdt medlemmerne af hobbitlauget møde søndag d. 18 juli. De tilstedeværende hobbitter var Pippin, Tam og mig selv.

Til et hobbitlaugsmøde, er maden, som det fremgår af vedtægterne, absolut det vigtigste. Vi skulle derfor bruge en stor del af mødet på at lave mad. Mødet begyndte klokken 15, hvor vi startede med at sidde og hygge os med nogen øl. Derefter gik vi i gang med at lave mad.

Under maden så vi “Asterix og Kleopratra”, ikke fordi filmen har specielt meget med Tolkien at gøre, men fordi der er en sang der passer fantastisk godt til et hobbitlaugsmøde. Sangen hedder “Åh, jeg er så glad for mad”. Til forret fik vi majskolber, til hovedret lammekølle og salat og til efterret hjemmelavet citron- og chokoladeis.

Efter at vi havde spist, lavede vi en afstemning om hvem der skulle være hobbitlaugsmester. Med to ud af tre stemmer blev jeg udnævnt til hobbitlaugsmester.

 

[Hobbitlaug] [Medlemmer] [Møder] [Hobbitter] [Vedtægter] [Links]
Picture

Opdateret den 26. oktober 2008

 Hobbitlaug
 Medlemmer
 Møder
 Hobbitter
 Vedtægter
 Links