Hobbitlaugets 4. møde

Bri - Tolkienselskabet i København

Skriv til hobbitlaugsmesteren

Dette møde blev afholdt på Asian Palace hvor der blev indtaget 28 retter med div. sovser.

Deltagere: Tam, Diamant og Pippin

Skrevet af Pippin Toker:

Hobbitlauget var denne gang på tur. Tam havde hørt om en østerlænding der har en kro i nærheden af Bri. Vi mødtes hjemme hos Tam og derfra tog vi ud på en lang rejse. Vi måtte gå over de store græsenge, der ligger uden for Bri´s bymur, for at nå denne kro og derfor var vi godt sultne, da vi nåede frem.

Glade blev vi, da vi nåede kroen, hvor man for den lille sum af 9 guldmønter og 8 sølvmønter (98 kr), kunne få alt den mad vi kunne spise og alt den øl vi kunne drikke i 2 1/2 time. Der var 28 retter og vi spiste til vi ikke kunne mere, faktisk var vi så mætte, at vi alle måtte levne noget på tallerkenen. Det var et dejligt måltid, alle østens kryderier, kødgryder, grønsagsgryder, forårsruller, grønsagsruller, kylling på spid, og meget andet. Til det drak vi kroejerens eget bryg, det var en østerlandsk inspireret øl, med ingefær. Den lokale trobadur underholdt os, med en sang, der priste dette bryg, med strofer, som denne: Skål i Sing Sing Øl. Alt i alt en vidunderlig middag.

Så gik turen hjem igen (Lidt langsommere på grund af vores fyldte maver), men vi måtte være gået forkert, for pludselig stod vi i en stor skov, som vi måtte finde vej igennem. Da vi havde vandret i denne fremmede skov i en rum tid, fandt vi heldig vis Bri igen. Dette eventyr havde givet os lyst til at spise igen, så Tam fandt friske jordbær og ærter frem, som vi kunne spise.

Efterret

 

[Hobbitlaug] [Medlemmer] [Møder] [Hobbitter] [Vedtægter] [Links]
Picture

Opdateret den 26. oktober 2008

 Hobbitlaug
 Medlemmer
 Møder
 Hobbitter
 Vedtægter
 Links