Hobbitlaugets 12. møde

Bri - Tolkienselskabet i København

Skriv til hobbitlaugsmesteren

 Tilstede: Tam, Diamant, Pippin, Ferdibrand og Bilbo.

Menu:

Forret: Tams forårsruller

Mellemret: Pippins Chokoladekage

Hovedret: Ferdibrand og Diamants Stjørrendagsgryde med ris (Stjørrendag er navnet for lørdag i Herredet)

Mellemret: Pippins Citronsandkag

Efterret: Chokolade mousse a lá Bilbo

Beskrivelse af Mødet:

Lasto Periannath!

Det helle begyndte egentligt allerede om fredagen. Færdigbrændt, undskyld Ferdibrand og jeg var indbudt af Tam til en lille supé for at fejre Ferdibrands afslutning af sin uddannelse.  Gærede drikke indeholdende malt og humle konsumeredes i et stærkt tempo og undertegnede fik den lyse ide at tage hobbitterne med på en midnatskoncert. Efter en vild nat med smukke damer, mad, dans, sang,  og masser af god snak, faldt vi i søvn ved hanegal.

Jeg vågnede ved at Tam sad på sin seng og græd over at være gået glip den første morgenmad. Jeg fortalte ham som trøst at der var hobbitlaugsmøde i dag og da blev han glad som en bager. Så spiste vi en stor morgenmad, man er vel en sand hobbit? Vi vaskede os, klædte om og rejste sammen hjem Diamant og Pippin. De mødte os i byen og vi købte sammen en masse mad, for i aften skulle der være rigtig fest.

Vel i køkkenet, alle hobbitters favoritrum i hobbithullet, lavede vi hver vores ret til festmåltidet.  Sjældent har der været så mange hobbitter i dette køkken. Selv havde jeg den store fornøjelse at lave chokolademoussen (med Baileys som en af bestanddelene). Under madlavningen diskutere vi hvordan menneskene og elverne så på vores kultur. Vi lo af underlige madvaner, udvekslede madopskrifter og snakkede om dragtmoden blandt forskellige folkeslag. Pippin spillede musik fra dele af Arda vi ikke kendte og det var undertiden rigtig smukt. Vi dækkede bordet flot og der begyndte at blive rigtig hyggeligt i hobbithullet.

Vel til bords skålede vi for BRI, forfatteren, vore slægtninge, hobbitterne og køkkenet. Vi sang hobbitlaugssangen for fuld hals.
Mellem de delikate retter, som jeg ikke vil nævne her (for det får min mave til at knurre), diskuterede vi hobbitternes fremtidige aktiviteter.
Nysgerrige som vi var, gav vi hinanden en komplet redegørelse for de seneste 4 måneders aktiviteter i BRI med hjælp fra illuminerede billeder af en mærkelig type.

Da vi rejste hjem om natten var alle enige om at det er heldigt at vi er hobbitter. Denne aften kunne selv vinterens kulde bide på min varme mave.

Lasto Periannath!

Bilbo

Beskrivelsen er trykt i Bri - Tolkienselskabet i Københavns blad “Pipeurten” nr 18

[Hobbitlaug] [Medlemmer] [Møder] [Hobbitter] [Vedtægter] [Links]
Picture

Opdateret den 26. oktober 2008

 Hobbitlaug
 Medlemmer
 Møder
 Hobbitter
 Vedtægter
 Links